Cautare

4370 de rezultate pentru "numar telefon" (8.50 secunde)
Secretul unei afaceri de succes Daca in urma cu zece ani numai "greii" orasului isi permiteau sa aiba un telefon mobil, acum un copil de sapte ani cu un telefon in mana nu mai mira pe nimeni.
Ministerul Integrarii lanseaza in cursul zilei de azi numarul de telefon 080.080.2007, la care cetatenii pot obtine informatii despre Uniunea Europeana si procesul de aderare a Romaniei.
Informatia nu este oficiala, dar exista zvonuri ca ambele companii sunt in tratative pentru a produce un telefon mobil sub marca Google, care ar avea incorporate versiuni mobile de aplicatii Google, precum Google Earth, Gmail etc.
In comunicatul de presa al Apaterm se mai precizeaza faptul ca, in perioada sarbatorilor de iarna, vor fi asigurate permanent servicii de calitate catre toti consumatorii, iar in situatia aparitiei unor disfunctionalitati in furnizarea caldurii sau apei calde galatenii pot suna la dispeceratul unitatii, la numarul de telefon 311.018.
neafisarea la loc vizibil a unei plachete cu numarul de telefon TELCONS (telefonul consumatorului - apel gratuit) 0800/080.999, precum si adresa si numarul de telefon al OJPC.
Primul pas este cel al contactarii bancii straine prin telefon, fax ori email.
Astfel, Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Potrivit ANRCTI, modalitatea de apelare este aceeasi cu cea din roaming - cel care suna trebuie sa formeze codul de tara al celui pe care il apeleaza, urmat de numarul respectiv de telefon.
Seful Garzii, amenintat la telefon Cristian Radu nu a vrut sa dezvaluie identitatea bancilor, pentru ca - nu-i asa? ... "Acum doi ani am primit un telefon prin intermediul caruia am fost amenintat.
Operatia nu este foarte complicata, totul facându-se software, dar la unele mobile 3G mai noi este ceva mai greu.Odata deblocat, un astfel de telefon îsi pierde garantia.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Reduceti timpul petrecut la telefon  Specialistii sunt de parere ca, atunci când înaintati cu greu într-un proiect, ar trebui sa lasati deoparte si telefonul mobil, nu înainte însa de a activa casuta vocala, astfel încât sa nu pierdeti vreun mesaj important.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Clienti model, tratati cu dispret Femeia acuza ca dispecerii CEZ s-au purtat necuviincios la telefon: ... Macar sa le spuna oamenilor corect cand vine lumina, nu sa-i duca ore in sir cu vorba si sa mai si faca baza la telefon".
Cea mai sigura masura de prevenire a unei posibile fraude este ignorarea acestor mesaje si contactarea de urgenta a numarului de telefon 021.
Aceasta a fost singura discutie cu Razvan, deoarece, desi s-a oferit sa ne dea detalii mai tarziu, nu a mai raspuns la telefon.
Pe tot parcursul teledonului, vedete si jurnalisti de la Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia si Gsp TV, oameni de afaceri, actori, sportivi si personalitati au preluat apelurile celor care au dorit sa faca donatii si care au sunat la numarul de telefon 021/9222, linie telefonica speciala, deschisa numai intre orele 10:00 - 19:00.
Subordonatii sai nu raspund la telefon, iar cei de la ANAF si Casa Nationala de Pensii spun ca nu au fost informati despre asa ceva.
Ulterior a inceput sa-mi placa, dupa ce mi-am exersat memoria retinand numere de telefon (rade) ● ... Si, retinand eu asa numere de telefon, am inceput sa retin si anii din cartea de istorie.
E-mailul de inregistrare trebuie sa includa numele, compania, numarul de telefon, adresa de e-mail, motivul pentru care se doreste participarea la Zilele Industriei, precum si orasul in care solicitantul doreste sa participe.
google-analytics.com